Иванов Микхаил Иефимовицх


Иванов Микхаил Иефимовицх, уметник.
1959 Хот Соул
1960 ОПРЕЗ, БАБА!
1962 сутра НЕГА
1964 ВОЗ МИЛОСТ
1966 на Дивљем Брега
1967 ГРЕЕН ТРЕНЕРА
1969 nA ПУТУ КА БЕРЛИН
1970 Африканицх
1970 ЗЕЛЕНА Цхаин
1970 ДОМАЋИН ( види Хост (1970).)
1974 БЛОКАДА (Кино 1: "Луга линија", "Пулково Меридиан")
1974 НАГРАДА
1975 Нова Авантуре Маша и Витина
1977 блок (Фил м 2:. "Лењинград метроном", "Операција" Спарк ")
1979 слетања на ОРИНГ
1979 Обичан Лето ( види Обичан Лето (1979))
1981 20 тх децембар ( "Децембар 7, стар стил") ( см. двадесети дан децембра)
1982 у старом ритму
1984 Цхелиускинтсев
1987 Лоокинг for А Фриенд of Лифе Енциклопедија филма 2010

<- 1 -.!>